Megosztás

Kapcsolat

Tel: +36-20/488-7784 Kolozsvári Zita

Email: piliskert@gmail.comKertépítés - rólunk

Tisztelt érdeklődő! Üdvözölöm honlapunkon!

A Fahéj Bt. kert- és parképítés, illetve fenntartás területén tevékenykedik.

Cégünket 2002-ben alapítottuk társaimmal, Hencz Bélával és Hencz Péterrel.

Én a megrendelő igényeinek felméréséért és a tervezésért vagyok felelős. Hencz Béla sokéves kertészeti tapasztalataival segít a tervezésben és kivitelezésben a legkiválóbb növényválasztással, irányítja a kertfenntartási és növényvédelmi munkálatokat. Öccse, Hencz Péter faipari mérnök, a kertben épített elemek tervezésében nyújt segítséget.

Erősségünk az eredeti, egyénre szabott tervezés és kivitelezés. Ha hegyeket nem is tudunk megmozgatni, de látványterveinkkel már egy építési törmeléktől terhelt területre is megálmodjuk a végleges szinteket és a telepítendő növényeket, így még a tereprendezés előtt láthatja a megrendelő a végleges kert képét.

Minden kertet személyre szabottan, a tulajdonos igényeit teljes körűen felmérve készítünk el, gondolva a kert beérésére, valamint a használók életpályájára is. Törekszünk mind funkcionálisan, mind stílusban alkalmazkodni a vágyakhoz, gyakran javaslunk merész megoldásokat.

Folyamatosan képezzük magunkat, figyelemmel kísérjük a trendek alakulását, egyensúlyban tartjuk az esztétikai és funkcionális szempontokat, hogy a létrejött élettér harmonikus lehessen.

Kertépítési tevékenységünk keretében egyaránt vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, illetőleg új kertjének szakszerű megtervezését, és teljes körű kivitelezését. Általunk épített, valamint már meglévő kertjének ápolásában, fenntartásában is segítségére vagyunk, hogy évek múltán is könnyen fenntartható, ápolt maradjon a kertje.

Kertépítési, kertfenntartási tevékenységünk elsősorban Budapest és a budapesti agglomeráció területére koncentrálódik, de egyedi megállapodás alapján dolgozunk Budapesttől távolabb eső településeken is.

Munkáink minőségét megrendelőink elégedettsége tükrözi. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Kolozsvári Zita

kertépítő

 

Fahéj Bt.

Ha felkeltettük érdeklődését, írjon nekünk!

Név *:
Email cím *:
Telefonszám *:
Érdekelne az alábbi szolgáltatás *:


Az alábbi kérdéseim lennének:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!