Megosztás

Kapcsolat

Tel: +36-20/488-7784 Kolozsvári Zita

Email: piliskert@gmail.comSzámviteli szolgáltatás

Bemutatkozás 

Érdekünk, hogy hosszú távú és eredményes munkakapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, akik elégedettek szolgáltatásainkkal. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük szakmai ismereteinket, felelősséget vállalunk az általunk elvégzett munkáért.

Multinacionális cégek könyvelésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Számunkra külön öröm az olyan Ügyfél, aki törődik a cégével, rendszeresen tájékozódik a cég helyzetéről, együttműködik a nyilvántartások minél precízebb és gyorsabb elkészítésében.

Az általunk könyvelt cégekkel szerződést kötünk, mely szerződés tartalmazza azokat a bizonylat, illetve információ átadási határidőket, mely alapján a pontos, precíz könyvelői munka elvégezhetõ, illetve a vállalkozás részéről a fizetendő adók és járulékok időben teljesíthetők. Mindig készséggel állunk Ügyfeleink rendelkezésére a számvitel körébe tartózó kérdésekkel kapcsolatban, javaslatokat teszünk az adózás optimalizálására.

Miért minket válasszon?

Azért, mert az Ön vállalkozásának fontos a:

Szakértelem. Ön szeretné a vállalkozását olyan szakértőre bízni, aki nem csak tudja, hogy mit kell tenni, de Önt is tájékoztatja a kötelezettségein kívül a lehetőségeiről is.

Megbízhatóság. Önnek olyan szolgáltatóra van szüksége, aki a rábízott feladatot mindig időben és precízen elvégzi, a bevallásokat határidőben benyújtja, Önt kellő időben értesíti a fizetési kötelezettségeiről. Az Ön szolgáltatója mindig elérhető, ha mégsem, akkor erről Önt előre tájékoztatja, vagy a lehető legrövidebb időn belül visszahívja, elektronikus leveleire még aznap válaszol.

Felelősség. Ön olyan könyvelő irodát keres, aki szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, a bevallásokat a saját kódjával nyújtja be, nem az Ön bőrét viszi a vásárra.

És miért ne?

Mi nem tudunk ilyen okot. Ha Ön igen, kérjük írja meg nekünk!

A közös együttműködés reményében szeretettel várjuk azon leendő ügyfeleink jelentkezését, akiknek a korrekt fizetési feltételek, a diszkréció, valamint a szakszerű tanácsok mellett a precíz munka is kiemelt helyet foglal el elvárásai között.

Fahéj Bt.

Ha felkeltettük érdeklődését, írjon nekünk!

Név *:
Email cím *:
Telefonszám *:
Érdekelne az alábbi szolgáltatás *:


Az alábbi kérdéseim lennének:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!